Voorbeeldbrief voor ontslag

Voorbeeldbrief voor ontslag nodig? Download de brief hieronder. Lees hier meer over ontslag.

Voorbeeldbrief voor Ontslag

Veel klanten vragen onze arbeidsjuristen hoe zij het beste ontslag kunnen nemen bij de werkgever. Misschien wilt u een einde maken aan een arbeidsconflict of voelt u geen vertrouwen van uw werkgever. Met de ontslagbrief kunt u zelfstandig ontslag nemen.

Bent u van plan om ontslag te nemen? Maak dan gebruik van onze voorbeeldbrief voor ontslag. Het gebruik daarvan is volledig kosteloos. Let wel op, het gaat om een algemeen voorbeeld. Als u specifieke wensen heeft of bepaalde zaken in de ontslagbrief wil laten terugkomen is aanpassing aanbevolen.

Contact

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van de ontslagbrief dan kunt u bellen naar 0202616010. Onze arbeidsjuristen helpen u graag verder.

Voorbeeldbrief voor ontslag

Novum biedt uitkomst

U krijgt een eigen jurist
Uw jurist adviseert u over de mogelijkheden
Geen onverwachte risico’s meer
Snel weten waar u aan toe bent
Geheel vrijblijvend

Disclaimer: Let op. Novum juristen is onder geen beding aansprakelijk voor eigen gebruik van de ontslagbrieven die op onze website staan. Eigen gebruik van onze ontslagbrieven is altijd op eigen risico. Ontslagbrieven voor ontslag op staande voet passen in een zorgvuldige procedure die de werkgever moet volgen voor een geldig ontslag op staande voet. Een goede ontslagbrief kan een slordige procedure niet compenseren. Zoals u wellicht heeft gezien in de voorbeeldbrieven, worden zaken als gesprekken, gespreksverslagen en schriftelijke waarschuwingen genoemd. Deze zaken zijn van belang voor een geldig ontslag op staande voet. Iedere ontslagzaak staat op zich. Het is daarom sterk aangeraden om een arbeidsjurist in te schakelen die u kan begeleiden tijdens de ontslagprocedure. Bel daarom naar 0202616010 voor contact met onze arbeidsjuristen.

 

Aanmelding nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Door u in te schrijven voor de brief en/of nieuwsbrief, geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens en u mag deze toestemming op elk moment intrekken. Uw gegevens worden conform onze Privacyverklaring verwerkt. U mag een eenmaal gegeven toestemming te allen tijde intrekken. Dat kan door op een e-mail met dat verzoek te sturen naar info@novumjuristen.nl. Uw gegevens zullen vervolgens worden verwijderd. Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw gegevens? Lees onze Privacyverklaring voor meer informatie.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA, het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Bezig met versturen

91% van onze klanten beveelt Novum juristen aan.

Persoonlijk

9,1

Snelheid

8,8

Expertise

8,5

Resultaat

8,9