Over Novum Juristen

Wij bieden betaalbare en persoonlijke rechtshulp

Klein en hecht team

Wij zijn een kleinschalig kantoor met een hecht team van gedreven mensen. Wij beschikken over de juiste deskundigheid om u verder te helpen als u een juridisch geschil heeft. Niet alleen hechten wij er veel waarde aan om u verder te helpen, maar we willen onze klanten het gevoel geven dat zij met “Novum sterk staan”. U werkt altijd samen met uw eigen  jurist en u kunt altijd op hem of haar terugvallen. Uw jurist kent u en uw situatie en helpt u verder.

Geen hoge uurtarieven, maar betaalbare rechtshulp

Bij veel kantoren zijn hoge uurtarieven waarbij klanten ook betalen voor overleg geen uitzondering. Natuurlijk staat er wat tegenover kwalitatieve dienstverlening. Juridisch werk is immers altijd maatwerk. Bovendien is het belangrijk dat juristen regelmatig bijgeschoold worden.

Wij werken zoveel mogelijk met een vast bedrag voor onze diensten. U weet van tevoren goed waar u aan toe bent. Zo komt u in ieder geval niet voor verrassingen te staan. Daarnaast geloven wij dat goed overleg tussen klant en jurist van essentieel belang is voor de kwaliteit van ons werk. En wij begrijpen dat u als klant tijdens een procedure met allerlei vragen zit. Daarom kunt u altijd met uw jurist overleggen en dit wordt bij u niet in rekening gebracht – uw kopje koffie ook niet trouwens.

Tevreden klanten

Wij zijn onze klanten dankbaar dat zij voor ons hebben gekozen. Onze klanten beoordelen ons met een 8,8 gemiddeld en 91% beveelt ons aan. Dit is iets waar wij heel erg trots op zijn.

Meer weten?

Wilt u meer weten of wilt u eens langskomen om nader kennis te maken? U bent welkom. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken voor een geheel vrijblijvende afspraak.