Vaststellingsovereenkomst na kritiek op leidinggevende 

Vaststellingsovereenkomst na kritiek op leidinggevende.

Het verhaal 

Een verkoopmanager die bij een grote sportketen werkte verliet zijn werkgever na het oplossen van een arbeidsconflict met een vaststellingsovereenkomst. Het conflict ontstond door de goede bedoelingen van de manager. Hij zag kansen in de verkoop van nieuwe fitnessonderdelen. Klanten spraken hem namelijk vaak aan op het gebrek aan deze onderdelen.  

Arbeidsconflict 

Op kantoor probeert hij zijn leidinggevende (de directeur die ook met de inkoop was belast) te overtuigen van de meerwaarde van deze onderdelen. Het gesprek loopt echter uit de hand en de manager wordt naar huis gestuurd vanwege zijn ‘agressieve benadering’. Dezelfde dag krijgt hij een ontslagbrief waarin is gesteld dat hij op non-actief is gezet en ontslag zal volgen. 

Arbeidsjurist regelt een vaststellingsovereenkomst 

De manager benadert ons voor hulp en een van onze arbeidsjuristen haalt een vaststellingsovereenkomst uit het arbeidsconflict. Hiermee komt het conflict tot een einde en kan de manager uitkijken naar een nieuwe baan met recht op een WW-uitkering, transitievergoeding en een ontslagvergoeding met een aantal maanden loon.  

Contact

Heeft u vragen over arbeidsconflicten of vaststellingsovereenkomsten? Bel dan naar 0202616010 voor meer informatie. Lees hier meer artikelen.

Vaststellingsovereenkomst na kritiek

Novum biedt uitkomst

U krijgt een eigen jurist
Uw jurist adviseert u over de mogelijkheden
Geen onverwachte risico’s meer
Snel weten waar u aan toe bent
Geheel vrijblijvend
Disclaimer: Novum juristen deelt algemene informatie over verschillende juridische zaken. Deze informatie is door onze specialisten bijeengebracht en gepubliceerd om zoveel mogelijk mensen te helpen. Omdat iedere zaak anders is en wetten voortdurend veranderen kunnen wij niet garanderen dat alle informatie correct en actueel is. Indien u op het punt staat om beslissingen te nemen is het sterk aanbevolen dat u eerst contact met ons op neemt. Hierdoor kunt u ook vragen stellen aan onze specialisten.

91% van onze klanten beveelt Novum juristen aan.

Persoonlijk

9,1

Snelheid

8,8

Expertise

8,5

Resultaat

8,9