Strenge personeelstrainer krijgt vaststellingsovereenkomst na klachten van abonnees 

Strenge personeelstrainer krijgt vaststellingsovereenkomst na klachten van abonnees.

Een personal trainer werkt al geruime tijd voor een sportschool en gelooft in zijn aanpak. Zijn leerlingen alleen niet en lopen massaal bij hem weg vanwege zijn negatieve houding en zijn communicatiestijl. De sportschool confronteert hem hiermee. Hij zegt dat de leerlingen hem niet begrijpen. Een oudere collega besluit hem in de gaten te houden om te kijken of de stelling van de leerlingen klopt.  

Vaststellingsovereenkomst na disfunctioneren 

De oudere collega die af en toe meekijkt met de personal trainer schrikt van wat hij ziet. Leerlingen worden afgebrand en het gevoel gegeven alsof ze kleuters zijn. Met name de ouderen zijn de personal trainer zat en vragen ook hun geld terug. De sportschool gaat een gesprek aan met de trainer die alles ontkent. De sportschool biedt hem daarom een vaststellingsovereenkomst aan om de arbeidsovereenkomst te beëindigen. 

Hogere transitievergoeding door onderhandelingen arbeidsjurist 

De trainer komt bij ons uit en wij kijken de vaststellingsovereenkomst na en onderhandelen een beter voorstel voor hem uit. Hij krijgt een hogere transitievergoeding. Helaas voldeed hij niet aan de eisen voor een extra ontslagvergoeding.

Contact  

Vaststellingsovereenkomst? Altijd laten nakijken. Novum juristen is nu beschikbaar op 0202616010. Lees hier meer artikelen.

Personeelstrainer krijgt vaststellingsovereenkomst

Novum biedt uitkomst

U krijgt een eigen jurist
Uw jurist adviseert u over de mogelijkheden
Geen onverwachte risico’s meer
Snel weten waar u aan toe bent
Geheel vrijblijvend
Disclaimer: Novum juristen deelt algemene informatie over verschillende juridische zaken. Deze informatie is door onze specialisten bijeengebracht en gepubliceerd om zoveel mogelijk mensen te helpen. Omdat iedere zaak anders is en wetten voortdurend veranderen kunnen wij niet garanderen dat alle informatie correct en actueel is. Indien u op het punt staat om beslissingen te nemen is het sterk aanbevolen dat u eerst contact met ons op neemt. Hierdoor kunt u ook vragen stellen aan onze specialisten.

91% van onze klanten beveelt Novum juristen aan.

Persoonlijk

9,1

Snelheid

8,8

Expertise

8,5

Resultaat

8,9