Strenge personeelstrainer krijgt vaststellingsovereenkomst na klachten van abonnees

Een personal trainer werkt al geruime tijd voor een sportschool en gelooft in zijn aanpak. Zijn leerlingen alleen niet en lopen massaal bij hem weg vanwege zijn negatieve houding en zijn communicatiestijl. De sportschool confronteert hem hiermee. Hij zegt dat de leerlingen hem niet begrijpen. Een oudere collega besluit hem in de gaten te houden om te kijken of de stelling van de leerlingen klopt.

Vaststellingsovereenkomst na disfunctioneren

De oudere collega die af en toe meekijkt met de personal trainer schrikt van wat hij ziet. Leerlingen worden afgebrand en het gevoel gegeven alsof ze kleuters zijn. Met name de ouderen zijn de personal trainer zat en vragen ook hun geld terug. De sportschool gaat een gesprek aan met de trainer die alles ontkent. De sportschool biedt hem daarom een vaststellingsovereenkomst aan om de arbeidsovereenkomst te beëindigen.

Hogere transitievergoeding door onderhandelingen arbeidsjurist

De trainer komt bij ons uit en wij kijken de vaststellingsovereenkomst na en onderhandelen een beter voorstel voor hem uit. Hij krijgt een hogere transitievergoeding. Helaas voldeed hij niet aan de eisen voor een extra ontslagvergoeding.

Contact

Vaststellingsovereenkomst? Altijd laten nakijken. Novum juristen is nu beschikbaar op 020 261 60 10.