Ontslag op staande voet voor loodgieter met eenmanszaak 

Ontslag op staande voet voor loodgieter met eenmanszaak.

Een magazijnmedewerker werkt parttime als loodgieter op ZZP-basis. Hiervoor maakt hij gebruik van een Facebook-pagina om zijn loodgietersdiensten aan de man te brengen. Het gaat goed totdat hij te maken krijgt met een klant die volgens hem maar niet tevredengesteld kan worden. Deze klant post uiteindelijk een vernietigende beoordeling op Facebook en contacteert zijn werkgever die ook op zijn profiel te vinden is. De werkgever is dermate geschokt dat hij de magazijnmedewerker op staande voet ontslaat.  

Ontslag op staande voet wegens activiteiten eenmanszaak 

De magazijnmedewerker is woedend vanwege het ontslag en vanwege de wijze waarop zijn klant het ontslag in de hand heeft gewerkt. Hij is nog bozer op zijn werkgever omdat hij zijn oren laat hangen bij een persoon die hij niet eens kent. Nog erger vond hij dat de werkgever hem geen gesprek aanbood voor het ontslag. Hij besluit contact met ons op te nemen en stuurt ons zijn ontslagbrief op waarmee bezwaar daartegen kan worden gemaakt.  

Arbeidsconflict wordt opgelost 

Het bezwaar leidt tot onderhandelingen over een vaststellingsovereenkomst. De werkgever realiseerde zich door de rechtshulp van onze arbeidsjurist dat het ontslag op staande voet nergens op sloeg. Het arbeidsconflict wordt uiteindelijk opgelost door een vaststellingsovereenkomst met een goede financiële afwikkeling voor de werknemer. 

Contact

Heeft u ook vragen over arbeidsconflicten of ontslag op staande voet? Bel dan naar 0202616010 voor onze arbeidsjuristen. Zij zullen u verder helpen. Lees hier meer artikelen.

Ontslag op staande voet loodgieter

Novum biedt uitkomst

U krijgt een eigen jurist
Uw jurist adviseert u over de mogelijkheden
Geen onverwachte risico’s meer
Snel weten waar u aan toe bent
Geheel vrijblijvend
Disclaimer: Novum juristen deelt algemene informatie over verschillende juridische zaken. Deze informatie is door onze specialisten bijeengebracht en gepubliceerd om zoveel mogelijk mensen te helpen. Omdat iedere zaak anders is en wetten voortdurend veranderen kunnen wij niet garanderen dat alle informatie correct en actueel is. Indien u op het punt staat om beslissingen te nemen is het sterk aanbevolen dat u eerst contact met ons op neemt. Hierdoor kunt u ook vragen stellen aan onze specialisten.

91% van onze klanten beveelt Novum juristen aan.

Persoonlijk

9,1

Snelheid

8,8

Expertise

8,5

Resultaat

8,9