Ondernemingsrecht en vennootschapsrecht  

Ondernemingsrecht en vennootschapsrecht.U zoekt naar een advocaat ondernemingsrecht. Novum juristen kent adviseurs en juristen voor het ondernemingsrecht. De kern van het ondernemingsrecht waarin onze adviseurs en juristen ondernemingsrecht adviseren is ruim. U kunt bijvoorbeeld denken aan het helpen van vennootschappen met het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten, algemene voorwaarden en aansprakelijkstellingen van onder andere aannemers. Daarnaast voeren onze adviseurs en juristen procedures bij de Ondernemingskader en de rechter als sprake is van een conflict.

De kern van het praktische ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht valt uiteen in de volgende gebieden.

  • Opstellen van samenwerkingsovereenkomsten, algemene voorwaarden, aandeelhoudersovereenkomsten en joint ventures;
  • Oprichten van vennootschappen (besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) en andere ondernemingsvormen zoals off-shore en vastgoed vennootschappen;
  • Begeleiding bij faillissementen (faillissement aanvragen);
  • Overname van bedrijven (fusies en overname);
  • Procedures bij de Ondernemingskamer;
  • Compliance en werk als compliance officer (GDPR);
  • Corporate governance en corporate litigation.

Onze adviseurs en juristen bij ondernemingsrecht werken overal

Onze adviseurs en juristen ondernemingsrecht werken over heel Nederland. Het is mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor voor een verdiepend gesprek. Daarnaast kunnen wij ook met deadlines werken waarbij wij vooral via telefoon en e-mail snel met u kunnen kortsluiten. Verder kunt u ook kijken naar de voorbeelden van zakelijke documenten die wij opgesteld en geplaatst hebben op de website. Voor op maat gemaakte documenten is het altijd verstandig om eerst contact te hebben met onze juristen en adviseurs ondernemingsrecht. Verder zijn wij beschikbaar om bij u op kantoor bepaalde werkzaamheden te verrichten zoals implementatie van werkprocessen voor AVG en GDPR.

Ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Ondernemingsrecht is lastige materie, maar wordt toegankelijker met een praktische jurist die bereikbaar is. Onze adviseurs en juristen ondernemingsrecht zijn vandaag nog beschikbaar voor een gesprek. Ook tijdens corona werken wij door. Bel daarom naar 020 261 60 10 voor meer advies en informatie over ondernemingsrecht.