Evenementenbedrijf ontslaat beveiliger wegens seksuele afspraken 

Evenementenbedrijf ontslaat beveiliger wegens seksuele afspraken.

Een evenementenbedrijf dat concerten en andere festivals organiseert heeft een beveiliger in dienst die vrouwen kosteloze toegang beloofde tegen seks. Al voor het festival helpt hij mee om het festival meer aandacht te geven via Facebook. Vrouwelijke geïnteresseerden stuurden dan berichten met meer informatie over de toegangsprijzen. Daar gaf hij eerlijk antwoord op, maar bood hen ook kosteloos de toegang als zij met hem naar bed gingen.  

Ontslag op staande voet 

De beveiliger liep uiteindelijk tegen de lamp omdat een van deze vrouwen de werkgever hierover had ingelicht. De werkgever kreeg ook de beschikking over chatlogs waarbij de beveiliger zich liet ontvallen dat deze aanbieding al langere tijd deed. De werkgever maakte hieruit op dat hij inkomsten is misgelopen vanwege deze nevenactiviteit van de beveiliger.  

Ontslagbrief 

Het bedrijf schakelde ons in voor advies. Wij gaven aan dat ontslag op staande voet het beste middel is om dit op te lossen. De beveiliger wist dat hij de werkgever financieel benadeelde en stelde zich onfatsoenlijk op naar vrouwen. Dat was genoeg reden om een ontslagbrief op te stellen voor ontslag op staande voet.  

Ontslag met wederzijds goedvinden 

De beveiliger liet het er niet bij zitten en schakelde zelf juridische hulp in van een arbeidsjurist. Door onderhandelingen leidde het arbeidsconflict tot ontslag met wederzijds goedvinden. De werkgever kon daardoor afscheid nemen van de beveiliger 

Contact

Ontslag op staande voet roept veel vragen op. Daarom Novum juristen. Bel naar 0202616010. Lees hier meer artikelen.

Evenementenbedrijf ontslaat beveiliger

Novum biedt uitkomst

U krijgt een eigen jurist
Uw jurist adviseert u over de mogelijkheden
Geen onverwachte risico’s meer
Snel weten waar u aan toe bent
Geheel vrijblijvend
Disclaimer: Novum juristen deelt algemene informatie over verschillende juridische zaken. Deze informatie is door onze specialisten bijeengebracht en gepubliceerd om zoveel mogelijk mensen te helpen. Omdat iedere zaak anders is en wetten voortdurend veranderen kunnen wij niet garanderen dat alle informatie correct en actueel is. Indien u op het punt staat om beslissingen te nemen is het sterk aanbevolen dat u eerst contact met ons op neemt. Hierdoor kunt u ook vragen stellen aan onze specialisten.

91% van onze klanten beveelt Novum juristen aan.

Persoonlijk

9,1

Snelheid

8,8

Expertise

8,5

Resultaat

8,9