De Arbeidsrechtjuristen van Novum juristen

Wat kunt u van de arbeidsrechtjuristen van Novum juristen verwachten? Dat gaan wij u in deze blog uitleggen. Wij van Novum juristen helpen u bij al uw rechtsvragen en daarbij krijgt u ook één vaste jurist. Bij Novum juristen krijgt u gelijk hulp zonder dat er een bepaalde wachttijd is. Wij beginnen dus gelijk aan uw zaak. Ook houden wij u goed op de hoogte tijdens uw zaak.

De arbeidsjuristen van Novum juristen staan voor betaalbare rechtshulp bij arbeidsrechtelijke kwesties. Denk daarbij aan arbeidsconflicten, ontslag op staande voet, vaststellingsovereenkomsten en beëindigingsovereenkomsten, transitievergoedingen en ontslagvergoeding.  

Onze arbeidsjuristen staan beide partijen bij. Zowel werknemers en werkgevers voelen zich goed bij onze duidelijke wijze van communiceren en flexibiliteit. Wij kunnen procederen voor onze klanten, maar lossen haast 98% van onze zaken minnelijk op. Dat betekent: 

  • Minder kosten voor de klant; 
  • Behoud van een zakelijke relatie met uw wederpartij; 
  • Snelle oplossing; 
  • Korte lijnen. 

Het arbeidsrecht verandert 

Het arbeidsrecht kan lastig zijn omdat wetten voortdurend veranderen. Dit betekent veranderingen in uw rechten en plichten en mogelijk nieuwe valkuilen. Daarom is het verstandig om u als bedrijf te laten bijstaan door een arbeidsjurist die u wegwijs kan maken in de nieuwe regels van het arbeidsrecht.  

Onze Specialisaties 

Onze arbeidsjuristen kunnen u bij de volgende zaken helpen:

  • Ontslag op staande voet (denk aan werkweigering); 
  • Transitievergoedingen en billijke vergoedingen; 
  • Arbeidsovereenkomsten en cao; 
  • Collectieve ontslagen en bedrijfseconomische redenen; 
  • Vaststellingsovereenkomsten / beëindigingsovereenkomsten; 

Contact

Heeft u vragen over het arbeidsrecht klik hier? Bel naar 0202616010 voor meer juridisch advies.

De arbeidsrechtjuristen van Novum juristen

Novum biedt uitkomst

U krijgt een eigen jurist
Uw jurist adviseert u over de mogelijkheden
Geen onverwachte risico’s meer
Snel weten waar u aan toe bent
Geheel vrijblijvend

Disclaimer: Novum juristen deelt algemene informatie over verschillende juridische zaken. Deze informatie is door onze specialisten bijeengebracht en gepubliceerd om zoveel mogelijk mensen te helpen. Omdat iedere zaak anders is en wetten voortdurend veranderen kunnen wij niet garanderen dat alle informatie correct en actueel is. Indien u op het punt staat om beslissingen te nemen is het sterk aanbevolen dat u eerst contact met ons op neemt. Hierdoor kunt u ook vragen stellen aan onze specialisten.

91% van onze klanten beveelt Novum juristen aan.

Persoonlijk

9,1

Snelheid

8,8

Expertise

8,5

Resultaat

8,9