De voordelen van outplacement

De voordelen van outplacement

Een outplacementtraject kent veel voordelen. Deze pluspunten zijn voor zowel werkgever als werknemer. Onze jobcoaches leggen dat vandaag aan je uit. Lees daarom verder!

Voordelen outplacementtraject voor werknemers

Je bent werknemer. Hoogopgeleid of praktisch geschoold, we hebben nooit geleerd wat onze ideale baan is. Waarom zou je een outplacementtraject volgen?

Nou, om te leren wat precies bij jou past. Om te leren van jouw valkuilen zijn in een arbeidssituatie. En waar jouw sterke punten het best tot licht komt.

Waarom een outplacementmodule volgen?

 • Diepere kennis over je persoonlijkheid, ervaring en vaardigheden;
 • De juiste balans tussen goed werknemer zijn en assertief zijn op de werkvloer;
 • Herstel of toename van je zelfvertrouwen;
 • Je ontslag op de juiste manier verwerken;
 • Begeleiding door arbeidsspecialisten en arbeidscoach;
 • Een traject op maat;
 • Toegang tot resultaatgerichten trainingen.

Toelichting voordelen outplacementtraject volgen

Outplacementlessen leren je veel over jezelf. Daarnaast begrijp je beter hoe jouw kwaliteiten op een werkvloer passen. Hieruit volgt een koppeling tussen jouw kwaliteiten en de juiste werkvloer.

Ook werken we aan jouw zelfbeeld. Je zelfvertrouwen schiet omhoog! Daardoor krijg je zin in sollicitaties en jouw nieuwe baan. Hierdoor laat je het ontslag sneller achter je met een traject op maat. Met de trainingen die wij jou bieden krijg je alle voordelen van onze outplacementsessies.

Voordelen outplacement voor werkgevers

Je bent werkgever. Waarom zou je outplacementbegeleiding bieden aan je werknemers?

Waarom outplacementtrainingen bieden aan werknemers?

 • Je merk versterken als werkgever;
 • Toevoer van nieuwe sollicitanten;
 • Vergroting van zakelijk netwerk;
 • Je behoudt je beste werknemers.

Toelichting voordelen outplacementtraining bieden

Je bent als werkgever je eigen merk! Het merk wordt beleefd door mensen binnen en buiten jouw bedrijf. Daar horen werknemers bij. Daarom is de behandeling van werknemers belangrijk.

Hierdoor is het aanbieden van outplacementmodules een teken van goed werkgeverschap. Werknemers onthouden dit en vertellen dit door. De medewerkers die je nu in dienst hebt zien en horen dat ook.

Vanwege jouw goed werkgeverschap zijn je beste medewerkers sneller geneigd om te blijven. Je verruilt dan namelijk moeilijker je werkgever voor een nieuwe werkgever.

Outplacement is vandaag mogelijk!

Novum is jouw partner voor outplacement. Bel vandaag nog naar 020 261 60 10 voor onze loopbaancoaches. Of bericht ons via info@novumjuristen.nl. Ook werkgevers zijn welkom voor zakelijke outplacementbegeleiding.

Met onze expertise krijg je op korte termijn een outplacementtraject dat voor jou werkt! Onze begeleidingstrajecten kennen een hoge kans van slagen. Wees er vroeg bij, want de agenda’s van onze persoonlijke coaches raken vol!