Outplacement bij Novum
Wat is outplacement precies? Bij outplacement wordt een ontslagen of met ontslag bedreigde werknemer professioneel begeleid naar een nieuwe baan. Er zijn verschillende redenen voor dat ontslag. Vaak wordt er gezocht naar een baan buiten de huidige of eerdere organisatie. Samen met een adviseur gaat u opzoek naar de mogelijkheden die er voor u zijn op de arbeidsmarkt en naar nieuwe uitdagingen. U gaat gerichter op zoek naar een nieuwe baan. Door de loop van dit traject leert u ook uw competenties goed in te zetten bij het zoeken naar een baan. Het gewenste eindresultaat is dat een werknemer duurzaam is herplaatst op de arbeidsmarkt. De gemiddelde looptijd van zo een outplacementtraject is negen maanden. Veel werknemers die lang bij een organisatie gewerkt hebben, hebben weinig recente ervaring met solliciteren. In de afgelopen paar jaar is effectief solliciteren erg veranderd. Tegenwoordig draait het bijna allemaal om het internet, via het internet zoeken naar een baan is nu de snelste manier. U kunt hierbij denken aan LinkedIn en vacaturesites. Heeft u behoefte aan professionele hulp en ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Novum helpt u verder
U heeft gedwongen afscheid genomen van uw werkgever. Om het vinden van een leuke nieuwe uitdaging te vergemakkelijken, kunt u via ons kantoor outplacement inzetten. Novum helpt u verder om op effectieve en efficiënte wijze een nieuwe baan te vinden. Een nieuwe baan die bij uw kwaliteiten, ervaringen en wensen passen. Daarbij helpen wij u bij het zoeken van meer mogelijkheden via het internet. Een coach via Novum is een coach die het bedrijfsproces door en door kent. De coaches bij Novum zijn als geen ander in staat om u terug te brengen op de arbeidsmarkt. Kernwaarden hierin zijn om u via de kortste weg te brengen naar een uitdaging die past bij uw bekwaamheden. Ook vinden wij het erg belangrijk dat u zich op uw gemak bij ons voelt. Het is niet alleen het fysiek zoeken naar een baan, maar ook mentaal. Er komen ook persoonlijke zaken kijken bij dit traject, daarom is het van groot belang dat het klikt met de coach. Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met een van onze coaches? Neem dan gerust contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek in.

Maatwerk
Ieder outplacementtraject is maatwerk. Samen met u bekijken wij uw behoeftes. Op basis daarvan wordt bepaald hoe wij u gaan bijstaan. Het eerste intakegesprek om nader kennis te maken is altijd geheel vrijblijvend. Als er vervolgens een positieve klik is, dan gaat het traject van start. Samen gaan wij opzoek naar een traject waarbij u zich prettig voelt. Er wordt een plan van aanpak opgesteld en vanuit daar gaat het solliciteren van start.

Tarieven
Doordat geen outplacementtraject hetzelfde is, geldt voor ieder traject afzonderlijk een aparte tarifering. U kunt ons duidelijk aangeven waar u precies in bijgestaan wilt worden. Tijdens het intakegesprek wordt u geïnformeerd – naar aanleiding van de doelstellingen – wat de tarifering bedraagt. Vooraf helderheid en geen verrassingen achteraf. Voor uw outplacementtraject kunt u ook gebruik maken een transitievergoeding. Wilt u meer informatie over de tarieven en het recht op transitievergoeding? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Waarom Novum?
· Wij kennen de weg in multidisciplinaire sectoren
· Grote kennis van arbeidsmarkten en mobiliteit
· Al onze outplacementtrajecten zijn volledig op maat
· Unique Selling Points: arbeidsmarketing, netwerken, persoonlijke profilering, MBO, HBO en WO

Contact
Hebben wij u geënthousiasmeerd? Of wilt u nader kennismaken met één van de coaches voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons over outplacement bereiken op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.